Julkinen varkastaminen?

Tulin tunnustamaan – se olin minä! :D Oli pakko. Avattakoon taas perinteistä klikkiotsikkoa: eilen kerroin, että paketti odottaa noutamista. Tavallisesti tuo paketti on kulkenut kassissa kohtuullisesti *tai repussa*. Itte Minä päätin  sitten noutaa sen ja otin repun sekä iiiiison muovikassin mukaan. Oh scheisse, se oli ISO ja aivan helkkarin painava paketti! En saanut  edes nostettua, hiisasin jaloilla paketin lattiaa myöten lähelle kärrijonoa ja mietin kiihkeästi. Takso ekana mielessä, hmmm – olisi mennyt joko yksi pikamatka (niitä on vain 2 kpl kuukaudessa ja molemmille on jo mietitty käyttö varattuna) tai tavistakso, hintaan ainakin 8 – 10 egeä. Ei. Siis ei. Itte Minä varkasti ostoskärrit, ne sellaiset, jossa on taso ylhäällä. Ovat vähän paremmin ohjautuvia. Ja sitten pungersin väkisin lootan kyytiin ja matkaan… olipa reissu. Onneksi ollaan Malmilla! :D Kukaan ei edes katsonut pitkään, joten rämistelin kotiin ja rappuun asti, paketti eteiseen ja ei kun takaisin viemään kärrit paikallensa. Palautin ne muuten aivan tismalleen samaan paikkaan. Että ziitosta vaan lähettäjälle! :D Oli hauskaa, kun kaikki oli ohi…

Huomenna sitten itsepäisyysvastaanotolle The Kaverin luokse. Ehdotin eilen jo aikataulua, mutta vastaehdotuksena oli oletus, että tulisin vaikka aikaisemmin. Kas, minut joko halutaan kylään tai sitten  siellä on jotakin tekemistä! Tekeminen tässä yhteydessä tarkoittaa joko laatikoiden ja rojun retro- ja vintageaarteiden inventointia tai siivousta keittiössä! ;) Pizzaa olen tekemässä, sehän on mitä suomalaisin ruoka. Tänä vuonna olen kai kerran tai pari sitä vääntänyt, joten töllöä tiiratessahan se olisi ihan OK. Ei, en nouda rasvaa tihkuvaa taikinakasaa, teen itse erilaisen version. Paremman. Tietty!

Se on tänäänkin riivittävä riepua niskaan ja lähdettävä viilentämään itseään sateeseen eli lootaan olisi taas vietävänä jokunen kirje. Eiköhän se siitä – kunhan ei vaan ole luikasta. Eilisestä vielä sen verran, että oli paikoittain aivan sumean liukastakin, kun kärreillä rönkötin pitkin mäkiä ja kujia. No niin, siis ulos. :cool:

POLKA – OMAN RESIDENSSINSÄ ITE-SANKARI!

2 vastausta artikkeliin ”Julkinen varkastaminen?

  1. Eihän se nyt mikään varkastaminen ollut kun kerran palautit sen kärryn! Oikein mukavaa Itsenäisyyspäivän vastaanottoa kaverin luona huomenna!

    • No, olihan se ’luvaton käyttöönotto’. :D Oli kyllä reissu, voi kamala!
      Juu, kiitoksia – varmasti on mukavaa (iso töllö ja paljon ruokaa sekä sanavalmista seuraa). ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *