Joku oli vähän väsynyt…

Taisin todellakin olla eilen vähän väsynyt! :) Oli jopa aika paha olo, ihan  fyysisesti siis. En pystynyt edes syömään *ja sehän se vasta on huolestuttavaa*! :D Siinä sitten kutjuttelin vaan eilisenkin menemään. Loikoilin ja hoitelin Huutis-hommia sekä mussutin pienen leipäpalan ja vähän hedelmää. Hyvinhän sillä pärjää, kun ei mitään tee. Ja väsytti! Onneksi illalla tipahdin syvään uneen – sain nukuttua oikein kunnolla. Loistokasta suorastaan…

Kävin eilisaamuna saattelemassa The Kaverin junalle ja samalla hain purkin kaffemaitoa  Liiteristä. Vähän hämmästelin sitä, että jo niinkin aamusta jotkut olivat hamsteroimassa ”jouluruokaa”. :o En minä aio sitäkään tehdä! Toki meillä syödään *taas* hyvin, mutta ei se   hamstraamista tarkoita. :( Tulee ihan paha olo, kun näin erään leidin hoitelevan kolmea kärrillistä ruokaa. Kun melkein varmaa on, että osa siitä menee roskiin. Ei näin! Meillä syödään vähän fisuliineja, erilaisia,sienejä sekä kasvismössöä eri nimillä. :) Eikä kukaan ole ainakaan ennen valittanut. Jokaisella tietysti tapansa….

Jahas, Huutiskin on hiljenemässä, kun jotkut ostavat jotain lahjoja. Hmmm. Niitäkään ei täällä residenssissä käsitellä. Belga saa tililleen pienen summan, koska Yule ja syntymäpäivä tässä kohtapian käsillä. The Kaveria muistan jollain pienellä kivalla ja jotkut muut saavat jotain pieniä ylläreitä. Ei siis lahjoja eikä lahjuksia. Onneksi olen sentään löytänyt raatiokanavan, josta ei tyrkytetä niitä j-lauluja. Samoin onneksi ei ole nyt sitä kuvalaatikkoa, joten säästyn kaikilta muiltakin mainoksilta asiaan liittyen. Olen siis turvassa jouluhässäkältä ja -suorittamiselta.

Miksi muut eivät vietä Yulea? Kun se on niin paljon kepeämpää. Minä nyt vaan toivotan muillekin hyvissä ajoin Iloa ja valoa! Vedän nutun niskaan ja lähden kohta kepittelemään tuonne pimeään ja kylmään. :cool:

POLKA – KUNHAN TÄSSÄ TAAS JORISEN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *