Auts, kuu vaihtui!

Öööö, siis kalenterikuukausi. ;) Ei tuo pyöreä, joka tuolla möllöttää *en siis minä*. Hitsi, uusi kuukausi ja uudet vinkeet. Tarjolla taas kaikenlaista – mukavaakin. Yuleakin ehkä voisi vähän juhlistaa. Tallinnassa käydään ainakin kerran, koska on niin kiva reissata sinne. Nyt ainakin, kun Iltapulut mollaavat kaupunkia, heh. On tietty keljua, kun joidenkin mielestä Tallinnassa ei ole nähtävää ja on muka kallista. Enpä ole ikinä jäänyt vaille loistokkaita juustoja ja hyvää lounasta sekä pieniä, kivoja ostoksia. Kun ei nyt seuraa laumaa, löytää kaikenlaista… Ai niin, asiaan! Siis muutakin on tulossa, toki rapotan aina kaikesta. Vaikka ehkä ette haluaisikaan.

Belga on tulossa tänään syömään. Tarjolle häkään tapettua fisua, riisi-vihanneshärpäkettä, kermaviilikastiketta, pieniä pottuja ja pikkelöityjä pikkuvihanneksia. Jälkkäriksi on kaffen kanssa vielä niitä torttuja. Toivottavasti maistuu, tsih! Pakko, koska muuta ei ole tarjolla. Vastakauppana hän imureeraa ja ehkä jotain muutakin avittaa, jos on ihan pakko. Ja uusia kirjoja on tietty tulossa! :D

Harmi, eka kerta vuosiin, kun Huutis-asiakkaan kirje on kadonnut postissa. :( Kurjaa! Onneksi ei nyt sentään ole kyse isoista summista, alle 8 egen arvoinen lähetys. Mutta silti – lupasin tehdä ilmoituksen postiin, vaikka en ole vastuussa lähetyksestä. Pitäähän sitä sentään. Mietin myös, löytyykö rojuista siis retro- ja vintagemyyntiartikkeleista jotain pientä korvaavaa.

Yön aikana näköjään tienasin nukkuessani 4 egeä, ei huono! ;) Tosin, jos se on korvaus esim. eilisestä ’työn’teosta, älkää kadehtiko. Eilen huutistelin n. 6 h eli kuvasin artikkelit, kirjoitin ilmoitukset jne. Eli ei se leiville lyö, jos rehellisesti sanon. Mutta ainakin on jotakin johdonmukaista ja suht järkevää tekemistä ihan jokaiselle hetkelle,  kun ja jos tylsyys iskisi. Tietty myös kierrätys ja uusiokäyttö ovat plussaa. Ja rahaa enemmän minua ilahduttaa se, että joku vilpittömästi kertoo olevansa iloinen jostain kortista tai kirjasta tms. :) Joskus kovin pienet asiat ovat parhaita.

Minä en sitten ole ikinä paras! *edelliseen viitaten* Siksi kohta pitää taas ährätä Lainapeite niskaan, viedä lehdet raikkaaseen ulkoilmaan ja kepitellä menemään! :cool:

POLKA – SELITTELEE TAAS TOIMIAAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *