Ärh, tökkii…

Tällä kertaa tekniikka, vaihteeksi. ;) Juu, aina on jotakin valitettavaa taas. En vaan tajua. Jossakin on jotain vikaa. En siis pääse tietyille sivustoille. Ei auta   selaimen vaihtokaan. :( Belga eilen teki yhden kikkakakkosen, se auttoi juuri silloin – ei tietenkään sen jälkeen. Olenpas taas lirissä! Ei muuten, mutta pitäisi saada osoitteet, ihmiset ja tavarat kohtaamaan toisensa sekä maksaa yksi lasku. Eipä hyvältä näytä. Tämän kanssa taistelenkin sitten koko päivän.

Belga kävi eilen syömässä – mukava lounashan siitä tuli. Muutenkin rauhallinen päivä, paitsi tämä konehässäkkä. Huokaus. Tänään muonaa isompi kattilallinen ja huomiset appeet sulamaan. Lisäksi pitäisi kauppalistaa ja tarjouksia tsekkailla. Onhan sekin hommaa. Ja se vaaterojektikin pitäisi muistaa hoitaa pois kuleksimasta. Ei oikein irtoa tänäkään aamuna.

Ehkä minä vaan totean itseni ääliöksi ja vedän taas nuttua niskaan. Lehdet kaipaavat ulos. Ainakin mainokset, koska ne eivät täällä oikein viihdy. :cool:

POLKA – IDIOOTTI VEKOTTIHOMMISSA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *