Tuhluutusta…

Tuli eilen vaihteeksi käytyä kylillä. ;) Juu, vain viemässä postia lootaan – mukamas. Höh, Liiteristä kävin kahmimassa halvennustarjoukset pois kuleksimasta. Reppu puolillaan kähmehdin itseni kirpparille. Ja kas, Frälssiksen kirppari täytti eilen 36 v. meidän hoodeilla. :D Oikein kiva! Sain kaffetta ja pullaa sekä kaikista ostoksista 50 %:n alen. Nice! Tein sitten vähän ostoksia *hyi häpeä*. Ehjä talvitakki – tai siis sellainen ohuempi versio ehkä kuitenkin. Pääasia, että se on siis ehjä. ;) Ja vähän lankoja mutsille, vien ne käydessäni kotikaupungissa. Sinnekin pitäisi tästä… Yritän näet johdattaa juttua muualle kuin varustautumiseeni talveen. Nyt on siis melkein kaikki varusteet jo olemassa. Saa talvi tulla ja myös mielellään mennä!

NJEPK ilmoitti, että tuleekin tänään. Nyt tiedän jo ruokalistan ja jopa kellonajan. Hienoa. Saan lounasta, sosiaaliseerausta ja ehkä itsekin tarjoan jotakin. Ainahan se on mukava  nähdä. Päivälle on paljonkin hommaa. Niin paljon, että paneudun mieluummin kirjoittamaan tätä soperrusta. Alkaa jo huolettaa, mitä kaikkea pitäisi ehtiä tänäänkin.

Kohta kuitenkin nuttua niskaan. Jossakin vaiheessa on lähdettävä kepittelemään ulos – ehkä vastaan NJEPK:ta tai sitten viemään roskia ulkoilemaan. :cool:

POLKA – OSTOSHALVENNUSHAVUKKA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *