Torttuva!

Heh, pääsin eilen leipomaan ekat joulutortut. ;) Eipä mitään, hyviähän niistä tuli. Tsihih. The Kaveri toi tullessaan sekä lounastarpeet että päiväkaffe-emmeet. Rapotan tietty eli tein täytettyjä broiskun tissejä, riisiä, munakoiso-granaattiomena-paistosta ja jotakin muutakin siinä kyljessä oli. Ja kaffen kanssa niitä torttuja. Tuli taas ähky. ;) Pakkasin toki eväkset kaverille mukaan ja itsellekin jäi jotakin – budjetti- ja ruokajako on toimiva tapa vähentää yksilökohtaista tuhluuttamista ruokaan! :D

Kiitos lukijoille avusta tuohon lääkeasiaan liittyen! Kiitos jokaiselle kommentoijalle ja muutenkin reagoineille. ;) Eiköhän tämäkin asia jotenkin taas hoidu.

Huh, täällä on kylmää ja tuulee, kuin hollitallissa. Pitänee kuitenkin ulos, tosin tuuli on ollut kaataa minut ennenkin. Pitää olla varo-varo-vainen. Ei sitä kukaan kestä, jos meikäläinen rojahtaa maahan. Siinähän koko Malmi tärähtää, seismisiä aaltoja nääs. Eli jälleen tänäkin aamuna nuttua niskaan ja ainakin roskikselle! :cool:

POLKA – VÄSY JA KYLMÄ!

2 vastausta artikkeliin ”Torttuva!

 1. No eipä kestä kiittää, koska eihän me varsinaisesti avuksi asiassa oltu eli ei päästy sanomaan sille doktorille muutamaa tarkoin harkittua ja valittua sanaa. Pääasia kuitenkin, että asia hoitui edes jotenkin, koska tarvitset tuota lääkettä.
  Melkoinen tuuli on ollut täällä Kaakonkulmallakin. Onneksi et juuri nyt ollut lähdössä Tallinnaan, koska noinkin lyhyellä merimatkalla on laivalla aika hankalaa liikkua jos se kovasti keikkuu.
  Ja niin, laitoitko torttujen täytteeksi luumumarmeladia vai jotakin näistä uutuuksista? Mikähän niistä muuten olisi kokeilemisen arvoista?

  • Kiitos silti, että olitte hengessä mukana – se on iso asia! :)
   Hah, minähän pidän myrskystä ja olen aina tolpillani huonollakin kelillä eli ei ole ongelma laivalla! XD
   Laitoin luumua, kun kaveri toi sitä. Mutta olen käyttänyt omena-kanelia ja pidän siitä itse. Päärynä-kinuski on himppasen liian makea, mutta sopii kyllä kaikkeen muuhun! :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *