Taas kylille…

Se on kuukauden virallinen atteekkipäiväkin. Pakko siis mennä, kun mömelöitä ei saa ulos kuin aivan loppuviimeksi *ai että vihaan tätä sanontaa*. Eli tänään on viimeinen lääke menossa, pakko noutaa lisää! Ja tietty lisää muonaa – joku syö täällä päivittäin. :o Taidan olla minä. Myös Lady Minnie kaipaa  toisinaan purtavaa, ei kissakaan elä muuten.

Postia on tungettava laatikkoon eli menen vielä tarkistamaan tulleet maksut ja pakkaamaan mikäli pakattavaa on. Aika järjetöntä tämäkin homma tavallaan. Parempi olla laskematta tekemisiään. Silloin voi olla ilokas niistä senteistä, jotka tienaa. Jos alkaa todella miettiä, mitä ostaa (kirjekuoret, postimerkit sekä kaikkeen kulutettu aika *jota menee tunteja päivittäin*) ei tämä leiville lyö. Minusta tämä on kuitenkin tavallaan helkkarin kivaakin, saan selkeitä kicksejä siitä, että tunnistan paikkoja / tilanteita / henkilöitä ja vähintään joka päivä törmään uusiin asioihin ja tietoihin. Näinkin kälyisen vanhana voi vielä oppia jotakin vielä historiallisemmasta ajasta. ;)

Jahas, taas nuttua niskaan, rolleri pakattavaksi ja sitten menoksi. Minä menen ja toivottavasti minä kohta taas tulen ilman suurempaa häverikkiä! :cool:

POLKA – TÄNÄÄN TAVATTAVISSA KYLILLÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *