Ruokaa, muonaa, lounasta…

Mistä puhumme, kun puhumme? No tietty ruuasta! :D Tärkein asia. Eilen NJEPK kävi torpassa, kepittelin leidiä vastaan kylille. Mukanaan hänellä oli kaksi noutolounasta kaupungin parhaimmasta thaikkuravintelista. Myönnetään, että oli herkkuva! :) Toisaalta, teen *melkein* samanlaista itsekin – mutta ravintelilla oli eri mausteet käytössä. Kummallisinta oli se, että vihanneksia oli niin vähän. :o Tapa kai sekin, mutta vähän ihmetytti. Hah, kävi myös vaihteeksi niin, että yksi annos riitti meille puoliksi. Jäipähän toinen vaikka tänään alkupaloiksi tai itselle huomiseksi… Toki ruuan lisäksi kälättelimme ja suunnittelimme kaikenlaista. Mitäkähän niistäkin lopulta toteutuu?!

Kävin eilen kylillä muuten kaksi kertaa. :D Kun nyt oli olevinansa asiaa enkä ollut aivan varma NJEPK:n saapumisesta. Hätiäkös tuossa, kyllähän minä salakähmäisesti pihojen läpi menen, jos se on mukavampi reitti. Kuulin eilen senkin, että ei ole tuo kepittely muotia. :o Tuota, en kai minä jonku hlvtin muodin vuoksi kepittele? Ihmettelen. Ja naureskelenkin vähän.

Tänään siis muonaa Belgalle *ja muutama pikkuhomma*. Itsellä onkin illaksi taas kaikenlaista pientä puuhasteltavaa. Jos olisin järkevä, siivoilisin ensin nämä tavarat täällä jonkinlaiseen järjestykseen… mutta ei minua ole järkeväksi koskaan haukuttukaan. Ehkä jatkan hallitun kaaoksen mallilla. Enkä taaskaan kommentoi esim. HEKAn asunnonjaon perusteiden avaamattomuudesta! Siinä olisi jollekin töitä. Omat kyvyt eivät enää riitä, tarvittaisiin joku ”nimi” sitäkin asiaa purkamaan. Lyhyesti siis: HEKA jakaa osan luukuista käytännössä arpomalla – mutta ei tunnusta sitä. Tai miten jakaakaan? Tuolla on mukava sukunimi – kolmio Kalasatamasta. Tuon etunimi on sama, joka oli koulukiusaajallani – ei asuntoa. Tuo tarvitsee oikeasti asunnon, mutta onpas epämiellyttävästi esitetyt ongelmat – asunto hissittömästä talosta Jakis-Kontula -akselilla… *tämä voisin olla minä ja haluaisin muuttaa Jakikseen tai Kontulaan*. Apua, ei tästä tämän enempää. Voisin kirjoittaa asiasta kirjan.

Mutta enpäs kirjoita! Lähden vetämään nuttua niskaan ja viemään ehkä lehdet katsomaan ulkoilmaa. :cool:

POLKA – AINA SAMAT ASIAT LOOPISSA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *