Päivän nimi – torjantai

Jotenkin tässä pitäisi taas potkia päivä käyntiin. Helppoa se kai on – heräsin klo 4 kuhkimaan, kun ei enää vaan nukuttanut. Njäh, tiedän pilkkiväni iltapäivällä. Toivottavasti NJEPK on tulossa aikaisemmin kuin yleensä. ;) Jos hän nyt päättää tulla siis.

Onpa tässä aina tarjolla koto- ja Huutis-hommia kuitenkin. Ei tylsää hetkeä. Kun huvittaisi ja viitsisi, olisi kaikenlaista rojektiakin. Olen kehno aloittamaan… Pitää ensin suunnitella, vuosi tai useampi on hyvä aika. :) Sitten voi varovasti jo tehdä jotakin.

Äh, pitäisi taas laittaa yksi repsu uusintaan enkä tiedä, mitä ihmeenkummaa uusi tyttölekuri nyt mahtaa keksiä. :( Ei innosta, mutta on pakko – viimeinen nappi menee maanantaina ja silloin pitäisi jo olla atteekissa noutamassa uutta lastia. Näkkyypähän! Kumma juttu, että jopa ns. vakilääkityksiä yritetään tiukentaa. Juu, juu, ohjeistus tietty on, mutta ei sen nyt pitäisi koskea ns. normaalisti lääkkeitä käyttäviä. Ketuttaa tuo asenne! Syyllistäminen ihan ensimmäisenä. Räyh.

Koska sainkin jo pienen raivonpoikasen aikaiseksi, pitääkin terhentyä vetämään rutosti vaatetta niskaan. Se on joko roskat ulkoilemaan heti aamusta tai sitten kylille päivällä. Jotakin on tapahduttava kuitenkin! :cool:

POLKA – HUONO KERJÄLÄINEN!

2 vastausta artikkeliin ”Päivän nimi – torjantai

  1. Jotkut lääkärit ovat niin hemmetin tiukkoja ressujen kirjoittamisessa, varsinkin kipulääkkeissä.
    Mulla on onneksi lääkäri, joka katsoo että” oletkin eilen hakenut kipunapit, uusimpa sen ressun tässä heti”.
    Toiset taasen eivät uusi jos on yli 10 nappia jäljellä, perseestä sanon ma.
    Mutta vallankäyttöä se on tollanen, kaippa siitä tyydytystä saavat.

    • Totta. Toisaalta ymmärrän, että heitä myös vahditaan – etteivät määräile liikaa tiettyjä mömelöitä. :/ Mutta kun nämäkin lääkkeet on olleet jo osa yli 4 v. ja kaikki yli 2 v. Ja vielä vaan pitää roikuttaa löysässä hirressä, saako lääkkeet vai ei – nimenomaan kipu- ym. lääkkeet. Ärh – nyt on kaksi uusittu maanantaiksi. Loput *ehkä* parin viikon päästä, koska ”pitäisi olla vielä riittävästi jäljellä*. Hmph…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *