Päivä hävisi johonkin!

Eilinen maanantai vaan kului niin nopeaan, ettei tuntunut oikein ehtivän mitään. ;) Kylillä kävin melko pikaisesti kuitenkin. Tarvittavat emmeet kassiin ja kotio. Kaverikin sitten kohta soitteli ja väkertelin vähän lounasta ja kaffetta. Kuukauden rahanjako toki toimitettiin hyvässä yhteisymmärryksessä. ;) Olihan hän ainakin tyytyväinen… Täytynee avata asiaa sen verran, että ei – hän ei ole maksullinen! :D Myyn osan hänenkin läystäkkeistään omien rojujeni vieressä ja niistä voitto puolitetaan. Ei huono, kummankaan mielestä.

Tänään eilisen lorvailun jälkeen onkin hommaa ihan tarpeeksi. Jospa ryhdistäytyisi siis ropottamaan tänään, huomiseksi on taas muuta.

Pitkät kalsarit koipiin lämmittämään ja viemään *ei, kalsarit eivät vie mitään* vaikka lehtiä tänään haistelemaan ulkoilmaa. On siellä aika lämmintä, mutta tämä kosteus ei oikein sovi… :cool:

POLKA – PÄIVÄT OVAT PITKIÄ, MUTTA NOPEITA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *