Lisää pähkimistä…

On se jännä. Tai meikän kohdalla oikeastaan ihan tavallista. Tuli nähkääs uusi pähkimisen aihe. Olen elänyt n. 10 v. ilman telkkaria – te tiedätte: se laatikko, joka näyttää liikkuvaa kuvaa ilman näppistä! ;) Eilen The Kaveri kysyi, josko olen hankkimassa. On se mielessä ollut, toki. Tuli sitten selviteltyä ihan vähän asiaa The Toverin kautta ja pientä vinkkiä sainkin. Eli nyt voin huolella pähkiä tätäkin ja varmasti pitkään! :D Olen minä aika kätevä keksimään kaikenlaista…

Kylillä ei eilen ollut mitään erikoista. Hiljaista. Ei mitään halpisjuttujakaan. Keräsin perusmuonat ja rahaa upposi 15 juuroa. Viikon ruokabudjetti – kun ei lääkkeen puuttuessa pysty liikkumaan, ei tarvitse syödäkään. Eilen kävin kylillä mennen-tullen rollerilla, joten ansaitsin pienen biitin kärtsättyä lohta ja minikauhallisen sienisoossia kera puolikkaan perunan. Ei tietenkään muuta, koska en mitään tehnytkään. Se on tehtävä kokonaisvaltainen ratkaisu tänään! Kele, nih. Ei näin pysty pitkään elämään ja olemaan!

Hih, tajusin, että ihan kohtahan pitäisi myös reissuun. Voikohan perua, kun ei pääse laivaan eikä laivasta ulos? Mutta siihen kai tarvitsisi lääkärintodistuksen? Jota ei ehkä saa, koska likkalekuri! ;) Ihana noidankehä alkaa olla taas valmis. Tasan tarkkaan ilman omaa vaikutustani. Ärrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrh.

Jospa keskityn tänään taas Huutis-hommiin ja nyt ensin lootalle viemään kirjeitä, iltapäivällä sitten lisää roinaa esille. Hmph, ei siis roinaa. Keräilytavaraa, vanhaa, kaikkea kliffaa ja erikoistakin. :) Suosittelen, varsinkin lukemaan ilmoitusten tekstit. :D Sarjassamme ”Luovaa ilmoittelua jo kymmeniä vuosia!”. Itselläkin on välillä aika hauskaa niitä kirjoitellessa ja jokunen muukin on tykännyt. Minä kun en pidä niistä ilmoista, joissa on kehno kuva yhdeltä puolelta ja teksti: ”Katso kuva, kunto  sen mukainen!” eikä mitään muuta. Ei näin! ;)

Riittääköhän tämä aamujorina? Päivän vali-mari-narinat – en kyllä mielestäni niin tee, mutta ihan miten vaan. Joka tapauksessa jotain lämmintä riepua niskaan, roskat mukaan ja lootalle vähän pidempää kautta. Saattaa olla hieman pitkä ja hankaava reissu… :cool:

POLKA – PÄHKII PÄHKIMISTÄÄN…

2 vastausta artikkeliin ”Lisää pähkimistä…

  1. Perkele tollasset lekurit. Eikö ne osaa lukea että on lääkettä määrätty. V*ttumaisia ovat tuollaiset, olen kokenut kipulääkkeitten kassa saman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *