Keksiviikon kiirukset…

Totesin, että eilen oli varsinainen luppopäivä. Nooo, luppo ja luppo, vain jokunen tunti hommia. ;) Mutta ei mitään hoppua mihinkään. Se kiire iskee ihan kohta, kun punkean itseni pöydän ääreen setvimään laskuja, omiani ensin. Sitten tarkistetaan, mitä on saatu, verrataan kenelle on lähdössä postia ja sitten isketään merkkejä kuoriin, kerätään pino ja lähdetään kepittelemään postilootalle. :)

Pientä hommaa, jossa on paljon osasia ja pitäisi vielä olla helkkarin tarkka. Käks, alan kohta hermoilla. ;) Kaipa se taas tästä, pitää vaan yrittää. Toveri on kai tulossa poikkeamaan, meillä on tämä pieni kiintiö, että yritämme saada ruokakuluja himppasen alemmas ostamalla kimpassa mm. ison lohen. Sen kun puolittaa, ottaa rääppeet talteen jne. on tiedossa monta hyvää lounasta. Kummallekin. Ja tätä voi noudattaa sovelletusti muissakin hankinnoissa. Ei huono! :)

Kohta taas nuttua niskaan ja kylille. Ei tässä maaten mitään saa aikaan eikä tienaa edes sitä 8,20 euroa. :D Kolikot on noukittava talteen sieltä, mistä se on mahdollista… :cool:

POLKA – PAKKAAJA-SIHTEERI-TSUPPARI!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *