Keksiviikkoko?

Tämä aamun hetkellinen hämmennys, kun mietin mikä viikonpäivä oikein olisikaan! ;) Ei, ei ole muistiongelma. Kunhan vaan päivät menevät nopeasti, tekemistä on ja puuhat ovat aikalailla samanlaisia – hetki menee aamuisin päivää selvitellessä. Tänään normihommia eli lootalle viemään postia ja samalla roskat saavat ulkoilua. Ja jep, sain sen reseptin uusittua. Tosin ei naurata  vieläkään. Annostus on 1/3  siitä, mikä sen pitäisi olla. Ohje ’tarvittaessa’, vaikka kyse on säännöllisestä, päivittäisestä lääkityksestä. OK ja hyvä tietty näinkin, mutta ao. leidi ei ole jaksanut lukea koko sairaskertomusta. Huokaus. Vastaanotti on keväällä, jolloin pääsen vasta rapoamaan koko tilanteesta. Tässä odotellessa sitten…  Kai minun pitää olla tyytyväinen tähänkin, silti himppasen harmittaa, ihan vähän vaan. Ne kaikki väärinkäsitykset nähkääs.

Muutoin pinnalla on edelleen kuvalaatikkohommeli. Haastavaa, kun minä en ymmärrä niistä asioista hevonhumppaa! :D Minulle kelpaisi mikä tahansa. Viisaammat yrittävät neuvoa, mutta en minä silti ymmärrä. Riittäisi, jos joku ostaisi ja  asentaisi sekä kirjoittaisi ”Käyttöohjeet idiootti-Polkalle” yhdelle A4:lle. Ottaen nyt vielä huomioon sen, että minulla ei edelleenkään ole ”äly”kännikkää eikä tablettia. Ja minä kai tarvitsisin smart-TV:n. Kuulemma vähän ongelma – minun siis. ;) Asian pähkiminen jatkuu.

Huutis-hommia on joka päivälle, mielenkiintoisia sellaisia. Kaikenlaista dokumenttia tulee vastaan. Aika jänniäkin osa. Ihmiset säilyttävät monenlaista lippua ja lappua, teen tietty näin itsekin. :) Heh, kun laitan ilmoja esille, minulla menee eniten aikaa juuri noiden taustojen selvittelyyn ja siihen, että itse luen kaiken mikä menee esille. Ei ihme, jos joskus on vähän hidasta! :D Kaikenlaisia tarinoita tulee ilmi esim. yhden postikortin pitkästä viestistä. Olen törmännyt riutuvaan rakkauteen, kotiolojen tarkkaan seurantaan ja neuvomiseen, käskytykseen ja hurjiin toiveisiin – kaikkeen mahdolliseen vain pienen lappusen perusteella. Maailma on aika ihmeellinen!

Mutta nyt taas hieman enemmän riepua niskaan, kylmä kangistaa ja makoilen vielä hetken tässä grillaamassa ruotoani. Sitten liikkuu! :cool:

POLKA – KEPITTELEMÄÄN KOHTA ASIOILLE!

2 vastausta artikkeliin ”Keksiviikkoko?

  1. Hyvä, että sait reseptiasian hoidettua. Jos siinä lukee ”tarvittaessa” ja sinä tarvitset niitä päivittäin niin eikö se mene ihan oikein?! Ja vielä kerran, kyllä lääkärin on uskottava sinua.

    • Niin, siinä myös nyt todetaan ”tarvittaessa, ei säännöllisesti”, kuitenkin vanhojen epikriisien mukaan ”säännöllinen lääkitys”. Sisälukutaito? ;) Ei usko, ei todellakaan, Nyt ei jaksa avautua koko jutusta, koska se sisältää todella oudon kuvion noin ikäänkuin paikallisesti eli em. neidille on keskitetty kaikki PKV-lääkitystä saavat, samalla hän on ’päihdehoitotiimin’ jäsen -> oletus,että kaikki jotain PKV-lääkettä tarvitsevat käyttävät niitä päihteinä! Tämä, jos mikä, on sellainen oletus, että suutun jo ajatellessani asiaa. Ja ketkä kärsivät? Kipuasiakkaat ja se kansanosa, joka muutenkin joutuu käyttämään esim. bentsoja, koska ei mikään muu lääkitys todellakaan sovi (ja näin muuten todellakin on, ei edes kovin pieni ryhmä).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *