Järjestystä!

Hih, sain eilen hiukan järjestystä torppaan! :D Tosin se tarvitsi ensin pientä pakkotyöleirin poikasta eli masinoin Belgan avukseni pariksi tunniksi – tosin lounaan jälkeen, mutta ennen kaffetta. Ainakin ne 1 500 kohdetta on nyt järjestetty, ovat jopa nätisti laatikossa, lajiteltukin. Wau, lisäksi meillä oli ihan kivaa. Belga myös tarkisti taas nuo ilmastointifläpättimet, kun aina vaan tuulee. Noup, ne ovat kunnossa, samoin ikkunat. Täällä vaan tuulee niin, että sukat pyörivät jaloissa ja kylmyys sekä kosteus punkeavat sisään. :( Eikä mikään auta. Kiitos taas lämpöpeiton, en muuten tulisi enää toimeen.

Tänään söndaagin normihommia eli varaudun huomiseen. Pitää atteekkiin ja kaupoille sekä postiin. Listaa pitäisi laatia ja vähän ehkä suunnitellakin muonaa. Vähän kotohommia tuohon lisää, päivä menee taas johonkin aivan huomaamatta. Ai niin – tänään en sitten kommentoi. Ehkä en enää muutenkaan viitsi. Se on turhaa!

Vedänpä nutun niskaan ja lähden tiirailemaan rottia! :D Törmäsimme perstaina isoimpaan ikinä näkemäämme rottaan, ei sentään ihan meidän kulmilla. Enkä kerro tarkemmin missä, mutta tavallaan oikeassa paikassa. NJEPK:kin luuli, että oravahan  se siinä, niin minäkin ensin, mutta jumaleissönin iso ja nopea rottahan se siinä vipelsi. Ei ruma, ihan söpö. Paikka on rottansa ansainnut. Toisaalta, ei minulla ole rottia vastaan mitään. ;) Siis sinne ulos nyt tässä, mihinkähän ajatukseni taas karkailevatkaan. Onko tämä tajunnanvirtaa? Kohta julkaisen teokseni ”Polkan makkarissa” *vrt. Alastalon salissa* ja sitä tullaan pitämään esimerkillisenä… :cool:

POLKA – PALJON SCHEISSEA ILMAN JÄRKEÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *