Ja viikko jatkuu…

Samoissa merkeissä kuin yleensäkin. :) Taas eilenkin iski pientä kiirusta välillä. Toisaalta piti viedä eräskin ompelushomma esille odottamaan, koska muuten en sitä muista. Sellainen aika pieni juttu, mutta pakollinen – jos aion siis ihanaa tiikeritakkiani taas pitää vielä pahemman kylmän iskiessä. Täytyy pitää pienet talvivaatetalkoot itseni kanssa vaikka viikonloppuna. Tuntuu, että päivät menevät kotihommissa ja jotain pientä ährätessä, iltapäivällä alan Huutis-hommiin ja niitähän piisaa iltaan asti. Hah – ei ole tekemisestä pulaa.

The Kaveri on tulossa kai tänään poikkeamaan. Lupasi tuoda mukanaan lounaan ainekset, joten minulle jää vain *tsih* kokkaus. Mielellänihän minä, jos tarpeet isketään eteen. Tosin sen verran sain jo vinkkiä, että onhan sitä käytävä kaupassa kuitenkin hakemassa vähän vihreää ja pari juttua leipomiseen… samalla kun käyn lootalla. Ei haita tuokaan.

Tänään toivon vain, että jonakin vuonna / kuukautena / päivänä residenssimme itäsiivessä olisi lämpimämpää. Sähköhuopa on ollut täpöllä nyt jo melkein kuukauden ajan, jatkuvasti siis. Testasin täällä käyneiltä tilannetta. Ei ole omaa kuvitteluani. Jopa Belga ja The Kaveri sanoivat samaa: ensimmäisen tunnin ajan  tuntuu jopa lämpimältä,sitten alkaa lämminveristäkin paleltaa! Ei tämäkään haita, mutta on muutama asia, jotka tässäkin torpassa voisi helposti ja edukkaasti korjata! Asia ei tietenkään kuulu minulle enkä valita. Kunhan totean, että… niin… vuokra nousee vuoden vaihteessa yli 30 juuroa. Vastinetta nousulle emme saa.

Tästä lähdenkin sitten viemään taas roskia raikkaaseen ulkoilmaan ja kirjeitä lootaan. Äkkiä takaisin, koska onneksi The Kaveri on myös mieluusti liikkeellä jo varhain. :cool:

POLKA – AINA SE LÖYTÄÄ URPUTTAMISTA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *