Uusi arvaus – ja taas mennään…

Sitähän kestikin jo hetken. Että oli melkein ilman ongelmia. Ei olisi pitänyt uskoa, että se on mahdollista ja ehkä jopa pysyvää. Eilen tipautettiin taas maan pinnalle; ilmeisesti arvauskeskuksessa on jälleen uusi lekuri. Eli eipä lääkkeitä uusittu. Taas mennään l. raivareitahan siellä odotellaan. Voi huokaus! Ei jaksaisi aina tapella samasta asiasta. Kai se on taas tänään aloitettava! Räyh.

Onneksi on muitakin asioita pyörimässä – ainakin päässä. Lähden kohta kepittelemään ja vien samalla postia laatikkoon. Maksustakin on siis toiveita. :) Jotakin hyvää. Samalla saatan poiketa jossain puodissa. Ans kattoo. Ei kyllä vieläkään naurata.

Sentään värkkäsin ison kattilallisen soppaa loppuviikoksi. Ei tarvitse miettiä syömisiä. Eli nuttua niskaan, pakkaukset ja maksujen tsekkaus ja sitten nenä ulos torpasta! :cool:

POLKA – ALKAA JÄLLEEN HÄIRIKÖKSI!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *