Torjantai!

Torpsoa torjantaita vaan! :) Jee, en minä olekaan mokaillut – eikä se uusi lekurikaan. Meitin atteekin seutti ei ollut edes päivien laskuissa oikein kartalla *mitenkähän muut laskelmat…*. Eli minähän laitoin lääkkeet uusintaan sen mukaan, mitä seutti kertoi. Väärin! Ei pitäisi uskoa – sen takia jouduin liriin. Kunhan vielä saan tämän ensi perstaina kerrottua lekurille! Ja toivottavasti menee perille, vielä on yli viikko aikaa siihenkin. Eikö ole hullua? Aikaa ei saa ja puhelinaikaakin saapi odottaa 1.5 viikkoa…

Kävin kylillä eli vein postia, kävin atteekissa ja kirpparilla. Kepittelin kuulkaas vaan menemään. Reilu tunnin reissu. Ei paha. Hiukan hyydyin aivan loppumetreillä kotoon. ;)

Tänään saattaapi olla kaffeseuraa tai sitten ei. Njäh. Kiva, jos olisi. Jos ei, ei voi mitään. Puuhaa on kyllä. Ja pitäisi taas keksiä jotain muonaakin. Ostin mm. punajuuria. Mitä ihmettä syötän Belgalle viikonloppuna? Ei toimi nyt tämä pää. Ehdotuksia otetaan vastaan; jotain kasvispitoista mieluusti!

Kohta kepittelemään ja viemään jotakin ulos. Ainakin vien itseni. :cool:

POLKA – EN OLEKAAN IDIOOTTI!

4 vastausta artikkeliin ”Torjantai!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *