Tavislauvantai

Peruslauvantai siis Polkan malliin. ;) Pitää sisällään aamupähkäilyä siitä, mitä kummaa taas värkkäisi muonaksi. Lisäksi päässä pyörii postitusta ja Huutishommia, yksi pieni moka *noloa* ja ensi viikon tulevat puuhastelut. Onpa ainakin suunniteltavaa, tsih. Toteutuksesta ei vielä kannata edes puhua.

Eiliset hommat hoituivat kyllä, onneksi. Suurinpiirtein kaikki vieläpä. Hrrr, kylmää oli – nyt ei tunnu yhtään niin vilpoiselta. Tänään en ryysää kepittelemään, alan pilppoa kasviksia heti aamusta. Mitä ikinä muonaa teenkin, kasviksia se kuitenkin sisältää! :D

Njäh, eipä minulla ole mitään sanottavaa. Tiettyjä asioita en viitsi täällä enää edes kommentoida. Siitä saa pahan mielen jokaiselle eikä se ole ehkä tarkoitus. Ainakin vältän itse tuottamasta itselleni veemäisiä fiiliksiä, kun niitä saa muutenkin aivan riittämiin muualta! Siksi onkin parasta olla edelleenkin kyselemättä mitään – ainakaan käskystä, nih kerta. :cool:

POLKA – PIENOINEN KATKERO…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *