Taas kylillä!

Sain eilen seuraa postilootakeikalle. Tietty siinä kävi taas niin, että ajauduimme ihan vähän ostoksille. ;) Hamsteroin kotoon vähän normitavaraa, joka oli suorastaan halpiskamaa. Tarjoushavukkana on vähän pakko! Satoi, mutta kyllä sitä kummasti silti kepitteli menemään. Tosin nitkautin nilkkani, ei ollut eilen kipeä. Tänään ei ottanut tuossa herätessä päälle ollenkaan. Plääh, ei kiva nämä yliliikkuvat nivelet – kun meni taas nivelsiteet, jotka on menneet jo ties montako kertaa ennenkin. Nyt aika kipeä…

Sain myös aikaiseksi soitella ne jokuset puhelut, jotka tuossa ovat odottaneet aktiivisia päiviä. ;) Mielenkiintoisia asioitakin selvisi. Tänään on vielä jonossa pari juttua. Kun saisi nekin pois kuleksimasta, olisin aika tyytyväinen.

Njäh! Ei kun nuttua niskaan, kyllä minä aion varovasti tuonne kepittelemään, vaikka nilkka nyt vinkuukin. Jospa se vähän vertyisi tuolla ulkona. :cool:

POLKA – TERVEET PÄIVÄT AINA HARVASSA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *