Perstain piintyneet…

…tavat! Normeja taas kehiin eli Valentiinolle materiaalia, kotihommia ja jos aikaa jää, Huutikseen lisää rompetta. Kyllä minä saan aikani kulumaan. ;)

Olipa jo eilisaamuna kylmä kepitellä. Pakko ottaa hanskat valmiiksi odottamaan aamua. Melkein näpit jäätyivät. Sain sentään hoidettua jokusen puhelun ja pari kirjallista tuotosta – lopultakin niitä seisseitä asioita siis. Huoltohemmotkin kävivät korjaamassa ikkunalukituksen. Nou hätä. Melkein tuntui tehokkaalta. Hetken.

Kohta lähden kepittelemään, mietin huomisen ruuan nimeä ja jotakin muutakin pitäisi viikonlopuksi värkätä. Njäh, mielikuvitus ei nyt toimi, laitan aina samoja appeita. :( Pitäisiköhän alkaa selata jotain reseptivinkkejä? Toisaalta, minulle resepti tarkoittaa aina jotakin muuta kuin muonaa. Ehkä yritän vain katsella ympärilleni sillä silmällä, tsihih. Mutta nyt kastelemaan roskia ulkoilmaan… :cool:

POLKA – HETKINEN TEHOKKAANA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *