Olihan se kohdallansa!

Kylä oli siis eilen paikallansa! :) Onhan se käytävä tarkistamassa kerran viikossa, ettei meitin keskusta ole hävinnyt mihinkään. Löysin kohtuuhyvin jopa vihanneksia, hetelmät olivat enempi haussa. Niin outoa. Kaikkien kasvisten hinnat ovat jo nyt melko huipussa – ja hinta taatusti nousee talvea kohti mennessä. :( Ei kiva. Omppoja oli toki tarjolla, hitonmoiseen hintaan. Räyh. Kähmin sitten koriini porganoita ja punajuuria, paprikaa sun muuta edes vähän halvempaa ja sellaista, mistä ihan jopa muonaa voipi värkkäillä. ;)

Onnenkantamoinenkin yllätti! :D Sain lopultakin kaupaksi yhden paperipinon, jei. Sille sopii jo hymyillä, koska kate on varsin kohtuullinen. Tosin myin sen kaverin puolesta eli jaamme voiton, tietty… silti sopii olla ilokas. Menee oikeaan paikkaan, oikeaan tarpeeseen(kin) ja on pois meidän hyllyistämme. Nice!

Josta johtuukin se, että lähden ihan kohta kepittelemään ja viemään roskat ulkoilmaa haistelemaan. Sen jälkeen onkin pakkaamispuuhia ja ehkä sopisi tehdä jotakin tämän residenssinkin hyväksi – no, ainakin miettiä edes asiaa. :cool:

POLKA – PAKKOMYYJÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *