Olen kansikuvatyttö! :D

Niinhän siinä käy, kun tunkee sosiaaliseeraaman eri paikkoihin! Joutuu innokkaiden uutiskuvaajien uhriksi. Nyt meitä on pari Kirjamessujen kuvituksena. Onni tietty on se, ettei kuvista kukaan sentään tunnista. Otettu takaapäin, heti paikan avauduttua. :D Mutta onhan tämä asia, jolla kehuksella. Eikö olekin hienoa?

Oli niin äveriäs olo kylillä, kun ostin sekä omenoita että mahdariineja. Käiks, ihan tavallista muonaa siis. Näyttää vaan siltä, kun levittelin ne esiin,että kyseessä olisi suuren luokan sadonkorjuujuhlat! :D Onpa ainakin muonaa.

Huutis-hommiakin jatketaan samaa vauhtia. Jotakin on pakko tehdä, koska vuokra noursee ja ruuan hinta myös. Ne ihan pakolliset asiat. Ei reilua! Mutta kohta pakko lähteä kepittelemään roskia ulos. :cool:

POLKA – LUNTA MAASSA, MUUTA PÄÄSSÄ!

2 vastausta artikkeliin ”Olen kansikuvatyttö! :D

    • Hahahaah! :D Tämähän on nimenomaan meikäläiselle sopiva tapa. Huippu tietysti se, ettei kaveri tunnistanut edes itseään kuvasta saati sitten minua. ;) Mutta nyt on lupa kehuskella…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *