Normeihin on hyvä turvautua!

Ainakin niihin omiin, itse itselle asetettuihin. ;) Taas varsinainen aloitus, ehh. Tarkoitus on tietysti ilmoittaa, että kylillehän tästä. On maanantai ja pakko lähteä etsimään muonaa viikoksi ja täyttää vähän muitakin puutelokosia. Kumma juttu, mihin kaikki katoaa viikon aikana. Ainakin onemat ja muut. Lisäksi postilaatikolle pitää viedä toistakymentä kirjettä. Kirpparille ei tänään jaksa, on niin paljon muuta.

Toivonkin vaan, että keli kestäisi kohtuullisen kuivana puolillepäivin. Tahtoisi pois sateen ja rännän alta. Eilisen jo sai palella kotona.. Patterit ovat haaleat ja tätä sitten jatkuu koko talven, jos lunta ei tule. :( Onneksi lämpöpeitto on olemassa. Onneksi sen käyttö ei *vielä* vie minua konkurssiin!

Olo on jo sen verran parempi, että päätin sen olleen satunnainen pöpö joko messuilta tai yhdestä kehnosti pesemästäni onposta. Se ei nyt ole niin tärkeää. Toivon vaan, ettei tämä ole tarttuvaa. Kaveri on tulossa poikkeamaan tänään enkä tietenkään halua tartuttaa mitään kehenkään. ;)

Olikohan tässä tärkeimmät? Kommentoinnin jätän taas väliin. En jaksa pahoittaa enää omaa mieltäni turhaan. Ihan riittävästi on asioita mielessä jo muutenkin. Nuttua niskaan, paljon lämmikettä ja kylillle! :cool:

POLKA – IHMISROSKA ROLLERILLA OIKEIDEN IHMISTEN NÄKYVILLE!

2 vastausta artikkeliin ”Normeihin on hyvä turvautua!

  1. Mukavaa kun pääset taas liikkeelle!!

    Olin itse eilen kaupoilla, ei siellä ollut kun vammaiset ja eläkeläiset tien tukkeena, kaupassa sisällä siis. :DDD

    • Kiitos, niin minustakin! :)
      Juu, niinhän sitä taas aamullakin oltiin tien ja hyllyttäjien tukkeena ja harmina kaikelle kansalle. Ihan kiusallaan, tietysti! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *