Kylille!

Oi, kuulen jo kutsun! Siellä hörhöt ovat nousseet kivien ja juurakoiden alta kuin menninkäiset ainakin. ;) Anteeksi, olipa ilkeästi sanottu. No näkeepähän ihmisiä livenä. Lisää siis.

Toveritar Kitystä poikkesi eilen torpassa. Olipa mukava nähdä Sörkan sakkia pitkästä aikaa! :D Tosi kiva sunnuntaikyläily. Kiitosta vaan, jos satutte tätä lukemaan. Munkit olivat jättiheekkua. ;)

Tässä pitää kohta vielä laatia kauppalistaa, joka on kesken. Sitten tsekata halpistarjoukset ja käydä katsomassa, onko ostoksia myös makseltu tilille. Postiin onkin menossa vain pari kirjekuorta. Hmm, tämä toimii aina sellaisisa sykleissä. Viime viikolla oli kiirus, nyt enempi hiljaiseloa. Toivottavasti vilkastuu!

Sovin myös kaverin kanssa, että nähdään kylillä ja tullaan sitten lounastamaan meille. Eilen värkkäilin täytettyjä paprikoita. Saas nähdä, menevätkö ne kurkusta alas?! :) Ainakin minä pidän niistä… välillä on ongelmia keksiä ruokia, jotka varmasti uppoaisivat piintyneelle lihasyöjällekin. Siis sellaisille, joiden mielestä joka safkalle pitää olla lihaa, kalaa, kanaa. Ehkä tuo kelpaa kuitenkin. Jälkkäriäkin on…

Jahas, se on nuttua niskaan ja rollerin ohjaimiin! En uskalla sentään vielä kaupoille kepitellen. Jotenkin on ne  tavarat saatava kotiinkin! :cool:

POLKA – PALUU NORMEIHIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *