Kylä kohdillansa…

Kaikki tarvittava hoitui lopulta eilenkin. Osa pienen odottelun *ja lievän manailun* jälkeen. ;) Täydensin muonavarastoja ja kaveri vielä kenkkäsi vähän hetelmiä tullessaan, tarjousten kautta, kaffittelemaan. On se hyvä, että muillakin on samoja tapoja. Hamstraamisessa siis. :D

Postiakin lähti. Samoin se viherviitakon asukki sai uuden kodon. Odottelin kyllä myöhään iltaan asti hakijaa, lopulta tuli kaverinsa kanssa. Ei ollut kyllä tajunnut, että se oikeasti on niin helkkarin iso. Mikä tietty ilahdutti häntä, onneksi oli apua mukana. Ja minä sain vähän lisää extrajuuroja. Kaikkihan menee ns. hupirahastoon!

Tänään pitäisi hoidella muutamakin asia, jotka ovat vaan jääneet lillumaan. Pitää siis piristyä teräväksi. :o Mitenkähän sen kanssa oikein käy. Nuttua nyt ainakin niskaan – lähden tästä kepittelemään ja miettimään, mikä on seuraavan homman nimi! Toivottavasti ei ehdi sade iskeä niskaan. :cool:

POLKA – KEPITTELIJÄIHME!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *