Keksiviikko – virallinen!

Lupa syödä keksejä! :D Niiiiiiiin hyvää puuta tämä jalka. ;) Kaveri juuri ilmoitti ehkä saapuvansa aamun mittaan poikkeamaan. Josko lähdettäisiin kimpassa kepittelemään postilootalle. Oujea, kelpaahan se minulle, toki. Yllättäen jokainen aasiakas oli maksanutkin ostoksena. :o Hämmentävää, minulla on lähdössä siis useita kirjeitä, kymmenkunta.

Eilen leikin hetken tehokasta. Sain jopa soitettua huoltoon, jospa lopultakin korjaisivat ikkunan avaushommaprobleemin. Selvittelin paria muutakin asiaa vähäsen eteenpäin. Kotohommiksi vaihdoin petivaatteet ja seurauksena tietty iso koneellinen pyykkiä. Kotihengetär Polka siis toimi. ;)

Josko tänäänkin taas pitäisi toimia jotenkin rakentavasti. Puhdasta vaatetta niskaan, tsekkaus kaikista tärkeimmistä asioista ja siitä sitten rakentamaan tätäkin päivää eteenpäin. Kyllähän se siitä taas! :cool:

POLKA – TEHOMYYJÄ JA KOTIHENGETÄR!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *