Keksiviikko – tarjoan keksin…

Jokainen lukija saa ottaa keksin – vassokuu! :) Jos haluat sen ei-virtuaalisena, poikkeahan torpassa ohimennessäsi. Auts, ontuu. Puujalka. Eipä tässä muutakaan nyt keksinyt. Sorry eiliset kirotusvihreät. :) Eilisaamuna kohkasin hereillä ennen klo 4, tänään sentään nukuin hetken pidempään. Saatoinpa olla eilisaamuna hiukan tönkkönä – onneksi sain pienet päikkärit!

Tänään sikansa ottaa heti aamusta kepittely postilootalle viemään kirjeitä. Jos tarvis,poikkean kaupoille. Ei, ei pitäisi olla  tarvis, mutta varmuuden vuoksi. Toveritar toisaalta, NJEPK ilmoitteli, että ehkä poikkeaa tällä viikolla. Maailma on kyllä mallillaan: edes  hän ei lähtenyt eilen haahuilemaan tuonne tuuleen ja tuiverrukseen. Sen verran ärhäkkä tuuli eilen täällä, että aamulla tuolla kepitellessäni mutkan takaa tuli syöksytuuli, joka oli kaataa minut! Siis minut. :o Hätinään selvisin pystyssä… tuli kyllä hetkeksi vähän hassu olo. ;)

Eilinen menikin Huutis-hommissa. Yritän saada vielä tänään tietyn määrän uusia ilmoja esille, koska niistä laskutetaan kuitenkin sama summa – oli määrä nyt 1 – 500. Tahtoo siis kaiken, minkä saa… No kas, tässä samalla näkyykin, että tätä kirjoittaessa ansaitsin 4,20. Ei paha, sillä saa kaffepaketin, viikon leivät ja maidot! :D Olen katkeron lisäksi saita, itara ja kitsas.

Mutta nyt monta nuttua niskaan, maksujen ja osoitteiden tarkistus sekä kohtapian liikkeelle! :cool:

POLKA – HÖYHENENKEVYT TUULEN KYNSISSÄ! :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *