Ylisosiaalisuutta

Hui! Minusta on tulossa suorastaan yltiösosiaalinen ja liikkuva ihminen. Järkyttävintä tuossa on ensinnäkin tuo ”ihminen”. Siis se roska! ;) Toisaalta, tapasin eilen taas yhden ihmisen ihan livenä. Oi, niin jännää! Lisäksi kävelin kylille ja takaisin, kävin ihan itse kirpparillakin ja hakemassa heekkutaateliannokseni. Kotoon päästyä kyllä tiesi olleensa liikkeellä. Puoli kattilallista kaalisoppaa koneeseen ja petiin. Pakko oli vähän lepuuttaa. Ja sitten toisia kiireitä. :)

On se hyvä, että riittää mielensäpahoittajia! Saimme eilen – koko talon väki siis – nootin lemmieläimistä. Meidän ihanista karvamölleistä. Ja sitten alkoikin raivo nousta. Naapurin kiva koiruus on potenut lievää eroahdistusta. Minua se ei ole häirinnyt, korkeintaan himppasen säälittänyt koiruuden itku. Joku täällä (minä tiedän kuka!) on siitäkin häiriintynyt ja myös kahden kissin äidin toimista. No en minäkään kissejä laskisi yksin ulos, sehän nyt on selvä. Tästä aikaisemmin olenkin maininnut. Saimme siis aika ilkeän kirjeen. :( En minä mieltäni niin pahoittanut. Minni on pysynyt aina sisällä ja kotona, korkeintaan joskus häiriköinyt partsilla amppareiden ja putojen perässä. Mutta en vaan jaksa ymmärtää. Jos minä huonounisena en häiriinny koirasta, mikä ihme vaivaa tuota mielensäpahoittajaa?! Aivan kaikkea ei jaksa ymmärtää…

Tämä ihmisroska lähtee kohta viemään kuitenkin ihan oikeita roskia ulkoilemaan. Niin kauan pitää yrittää, kun ei vettä roimi alas! :cool:

POLKA – KOKO PORUKKA ROSKIKSEEN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *