Viikko kohta pulkassa!

Perstain normisettiä tarjolla eli kirjallista materiaalia Valentiinolle, kotihommia ja hiusten pesua. ;) Pitäähän tästä toki raporteerata. Joku naureskeli tuolle hiusten pesulle; tiedoksi, että pitkät hiukset nyt ainakin täällä vaativat tietynlaisia toimenpiteitä kerran viikossa. Menee ihan työnä kuulkaas. :)

Eilen kävin pidemmällä aamukävelyllä kepittelemässä. Löysin omenapuun! Totta vie ja tietysti, kaikki omenat oli pliiskattu, röhnätty jne. Epäkivaa. Ei iloa kenellekään. :( Silti oli jännän näköinen aamu, koska sumu velloi vielä tuolla lähellä metsää ja niittyä. Vinkeää, näin siis betonilähiöhelvetissä – kuten jotkut tätä kutsuvat. Meillä on kuitenkin pihassa citypupu, joka ilmestyy näytille aina samaan aikaan aamulla. Useita ovaroita, joilla on pesiä mm. naapurin autokatoksen kattorakenteiden seassa. :o Kettukin hiippaili taas radan varressa. Erilaisia putoja on puolestaan niin paljon, ettei niiltä saa ainakaan kissa aamuisin rauhaa lainkaan. Että sellaista betonia. :D Enemmänhän tässä näkee villiä elämää kuin syvällä korvessa.

Villiä elämää ja Kamalan Luonnon kohtauksia siis kohta tarjolla, kun Polka lähtee kepittelemään ja vie samalla jotain mennessään. Ehkä jopa roskikseen asti. :cool:

POLKA – ELÄIMELLINEN & VILLI?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *