Sosiaalisuusöverit?

Auts, pitäisi sosiaaliseerata ehkä tänäänkin?! En minä taida jaksaa… Eilen olin kylillä normisessiossa eli pakolliset hankinnat, tapasin kaverin ja tultiin meille apehtimaan. Siinähän sitä on tarpeeksi perskohtaista sosiaaliseraamista koko viikoksi. Nyt menee jo överiksi, jos tänäänkin pitäisi. ;) Minä mietin vielä hetken.

Huh, kiirettä piti siis eilenkin. Ilta meni Huutis-hommissa ja koneen kanssa väkertäessä – oli pieni ongelma. Tietty ihan itse aiheutettu. Jotenkin päivät vaan kuluvat, suorastaan lentävät. Mitään näkyvää en saane aikaiseksi siltikään. Toistan taas: ne eläkeläisten kiireet! :D

Ei minulla ”ihmisroskalla” ole edes kommentoitavaa. Tai olisi, mutta se menisi sitten jo selkeästi överiksi, kun sitä tänään terminä haetaan! Grauh ja argh, olisi paljonkin sanottavaa. En vaan halua tänne kommentoimaan niitä, jotka kokevat aina olevansa parempia. Tietysti te trollit  sitä olettekin, ymmärrän kyllä. Haa, minä vain vedän nuttua niskaan ja meidän roskat lähtevät ulkoilemaan! :cool:

POLKA – MALMIN SUURIN IHMISROSKA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *