Roilaa netissä…

Tsih, ei mikään ihmeellinen otsikko, ainahan meikä netissä roilaa. Ainakin, jos ei muuta tärkeämpää tekemistä löydy. Usein ei, tai – no niin – se nyt vaan voi olla mukavampaa. Eilen kulutin parikin tuntia etsimällä tietoja vain yhdestä pienestä paffinpalasta. Huh, mitä kaikkea löytyikään… Niin jänskää! :D Meikäläisen saa iloiseksi joskus varsin pienillä jutuilla.

Toinen pieni juttu oli aika mukava myös. Kaveri ilmestyi aamupäiväkaffelle melko yllättäen muiden retkiensä välissä. Ainahan sitä kaffet tarjotaan, varsinkin jos vieraalla on lämpimiä sämpylöitä mukanaan! :) HIeno vieras onpi sellainen. Polka ja Minni tykkäävät.

Päivän uutiset saavat taas nikottelemaan. Tosin tähän on ihan pakko linksuttaa: kaikille kasvissyöjien ja vegettäjien vihaajille tiedoksi, että hai ei ole veren- vaan porkkananhimoinen otus. :D Mukava tietää tuokin. Soteahan voisi taas kommata, ei vaan jaksa. Näkyyhän se jo nyt, että hommat menevät persiilleen. Tai miten niin persiilleen, kysyisi patamusta porvari ja kapitalisti. ;) Toki yksityispuoli takoo rahaa, enimmäkseen ulkomaisille omistajilleen. Ei mitään rotia, taaskaan. Kohta menee myös maito boikottiin omalta osalta. Ei huvittaisi syytää niitäkään rahoja erään lafkan kukkaroon. Olen tätä muka-kotomaista yhtiötä vältellyt jo pidempään. Täytynee alkaa vältellä myös sitä nelikirjaimista yhtiötä. Näkkyypähän.

Mutta nyt vastapesty nuttu niskaan ja vilauttamaan kissinhiekalle ja roskille ulkomaailmaa. Katuhaukat valmiina lähtöön! :cool:

POLKA – TUO VAKITUINEN VALITTAJA-AUTOMAAGI!