Lauvantakia…

Uaah, väsyttää! Nukahdin kesken sarjan tuijottamisen. ;) Olisi ollut ihan jopa järkevää katsottavaakin. Väsy todellakin iski kuin lekalla olisi lyöty. Kissi sentään herätti joskus aamuyöllä vehtauksellaan, ettei vaan olisi tullut liikaa nukuttua. Nice!

Aamu käyntiin taas ansaitsemalla eli korjaamalla pois Huutiksesta saadut myyntituotot. Ehh, kehtaako kolmella kaupalla, yht. 6 eurolla jo kehuskella? :D No eipä, mutta roina häipyy ihan hissukseen jonnekin. Tosin se on juuri niin pientä roinaa, joka on majaillut piilojömmassa laatikoissa ja pois näkyvistä. Tässä on siis ongelma! Pitäisi saada pois isompaa roinaa ja se ei vaan tunnu onnistuvan. Päh, pitäisi itse pystyä jonnekin kirpparille myymään. Pystyisin muuten, mutta en saa rojuja kuljetettua eikä taksoa saa siihen käyttää! *lisää asian mietintämyssyyn ja uudeksi rojektiksi*

Ei jaksa kommenteerata tänä aamuna oikein mitään. Sen sanon taas kerran, että ihmiset ovat a) erilaisia b) outoja ja kummallisia. En minä vaan jaksa ihan kaikkia ymmärtää. Kahtiajakautuminen on nyt jo niin pitkällä, että pitäisi huolestua. Muidenkin. Äh, ajatukset toimivat nopeammin kuin asian prosessointi kirjoitusvaiheeseen. En siis oletakaan, että joku ymmärtäisi tämän. ;) Ehkä palaan asiaan…

Belga tulee lounaalle, joten lähden tästä pilppomaan materiaalia kasvis-juustogratiiniin. Hah, se on vain lisuke. Käräytettyä lohta on tarjolla myös. Semivegen vapaapäivä. :cool:

POLKA – OMITUINEN OTUS, OMITUISEMPI KUIN NORMAALI!

2 vastausta artikkeliin ”Lauvantakia…

  1. Hirveen paljon onnea merkkipäivän johdosta! Ja kamalan myöhässä, kun nykyään ei mitään ehdi ( kokopäivätyö on syvältä)

    • Tsih, kiitos! :) Tiedän, työssä on kiire – toisaalta, on meilläkin eläkeläisten kiireet: pitää väkertää muonaa, sopia kaffitteluja jne. No eikäs, kunhan kiusaan. On joskus kyllä olevinaan liikaakin tekemistä, kun kaiken yrittää hoitaa itse alusta lähtien. :) Mutta tulethan sinä perässä! :cool:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *