Laiskotus…

Iski eilen jonkinlainen laiskotus taas. ;) Ei siis huvittanut mikään järkevä ja tärkeä. Meni puuhastelun puolelle eli tavallaan kiva homma ladata pikkutavaraa listoille ja selvitellä taustoja ym. Mutta ei sinä aikana torppa siistiydy tai pyykit itsestään peseydy. Muonakaan, pahus, ei keittele itse itseään! :o Juuei, tänään tiukempi ote tarpeen.

Sitä miettii näin aamuisin, lukisiko uutiset Iltamöhnästä vaiko eikö. Klikkiotsikot lupaavat omituisia juttuja. Höskä taas pitää nykyään useimmat juttunsa maksumuurin takana, onneksi kaveri joskus tuo oikean paperilehden luettavaksi. Aina jää jotakin väliin, kun ei jaksa kahlata kaikkia ns. ”oikeaa tietoa” tarjoavia sivustojakaan läpi. Ja pitäisi vielä itse arvioida mihin uskoa. :D Hah, politiikassa se nyt on mahdotonta. Muuten en kommentoi, mutta hupaa on tänään mm. tuo maatilojen koon salainen kasva(tta)minen. Onhan se nähty jo vuosikymmenten ajan, mutta asiasta ei ole paljoa puhuttu. Minusta se ei vaan ole kovin järkevää. Kohta maassa on kymmenen tuottajaa, jotka sanelevat hintansa. Juu, on ehkä kärjistettyä, mutta riipii. Köyhyydessä elävät maanviljelijät, omg: talveksi mennään töihin *kaveri toki hoitaa hommat niin* ja kesällä viljellään. Ja – no, tähän jätänkin tämän aiheen. Voisin kirjoittaa tästä pitkän jutun, mutta joutuisin kuitenkin raivon kohteeksi. Olisi paljon muutakin kommattavaa. Asuntoasiathan ovat aina mielessä ja eilisiltana hiukan riipi se, että jotkut hyvätuloiset mesoavat kauniiden kerrostalojen perään. Pirulauta, rakentakaa ihan minkänäköisiä torppia tahansa, kunhan vuokrat olisivat sellaiset, että niissä pystyy asumaan ja maksamaan itse vuokransa. Ei siinä sen enempää tarvita! Ai niin, mutta olisihan se kauheaa, jos jokaisella olisi katto pään päällä ja vielä jäisi varaa ostaa itse ruokansa. Ja jätän tämänkin tähän, koska tulossa olisi pitkääkin pidempi vuodatus. Hush, Polka – nyt  hiljaa!

Otankin tuosta vähän roskia mukaani ja käyn näyttämässä niille ulkomaailmaa! :cool:

POLKA – JOSSAIN JOSKUS EHKÄ TEHOKAS!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *