Kylille!

Jahas, rutiinit väittävät, että on painuttava kylille. Kuivamuonakaappi kiljuu tyhjyyttään ja tarvitsee täyttämistä. Ei ole jääkkärissäkään paljon mitään. Onneksi on vielä sentäs jokunen omppu. :D Pakko siis lähteä. Nyt onkin jännää, paljastan ehkä huomenna tai sitten en – mutta katsotaan!

Kaverikin lienee tulossa päiväkahville *tsihih*. Jokainen voi mielessään päättää, minkälaiselle. Aion tarjota torttua *eheheeeh*! Ontuu, puujalka… Kyllä, kuitenkin!

Eilen vietin työpäivän ladaten tiettyjä juttuja Huutikseen, huh. Olipa hommaa! Toivottavasti jotakin edes menisi kaupaksi. Meikäläisen jutut ovat ainakin halpoja, edullisin taisi olla 40 senttiä. ;) Minä vaan haluan tavaraa pois enkä välittäisi heittää mitään roskikseen. Tosin yksi isompi lähtee mukana ulos ja hävitettäväksi, koska ei enää voi käyttää edes jatkojalostamalla mihinkään. Olen saita, kitsas sekä itara…

Mutta kohta nuttua niskaan ja menoksi! Minä menen ja toivottavasti taas kohta tulen ilman suurempaa häverikkiä. :cool:

POLKA – OMITUINEN OTUS!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *