Kiirusta & sosiaaliseeraamista!

Kiirettä pitää! ;) Jotenkin onnistun nykyään täyttämään päivät kaikella niin, että jopa kirjoja on riittänyt ihan koko viikoksi. Hämmentävää. Lisäksi sosiaaliseeraan aivan yltiöpäisesti. Tapaan ihmisiä livenä *muitakin kuin kaupan kassoja* ainakin pari-kolme kertaa viikossa. Niin outoa tällaiselle introvertille.

Huutishommatkin taas piristyvät. Tai no, kuten aina, kaikki tapahtuu sykleissä. Huutiksessakin on aina aivan tapahtumattomia päiviä, sitten samana päivänä menee 10 artikkelia kaupaksi – ja hommaa tulee lisää. Eipä se mitään, jokainen sentti on kotiinpäin enkä laske hintaa työlle. Saatu tuotto tullaan käyttämään seuraavaan Tallinnan reissuun tai ehkä jopa säästää yhteen vähän pidempään matkaan. ;) Josta joskus  toiste enemmän.

Kaveri tuossa kyseli, josko hän tarjoaisi puolestaan lounaan. Lupasi paistettuja muikkuja. Hitsi, vain villit hev.. taksot pitävät minut pois sieltä, jos tuo tarjous pitää paikkansa! :D

Ensin kuitenkin vien roskat ulkoilemaan, sen verran on taas kaikkea kertynyt. Ompunraatoja lojuu joka puolella ja nyt on jokainen omppu syöty! :cool:

POLKA – KIIREINEN JA SOSIAALINEN!? :o

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *