Kiirusta riittäisi!

Laiskottelin eilen ruhtinaallisesti ja ahmin muonaa kuin kunnon porsas ainakin! Sitähän se tietää, että tänään on sitten tehtävä kaikenlaista. Eilen vaan juoruilin tuttujen kanssa ja roilasin kaikilla sivustoilla ihan huvin vuoksi. Tänään on postituspäivä eli pitää pakata Huutishommat, tarkistaa maksut sun muuta. Lisäksi lupasin vahingossa, että saattaisin tehdä kaalikääryleitä. Pahkeinen. Se vain pääsi suustani. Ja siitähän kaveri alkoi heti muistutella. ;) Kai se on pakko laittaa kaali kattilaan. :D Kaikkea muutakin on; pitäisi huomenna kaupoille ja kauppalistaakin pitäisi katsastaa. Vanha työkaveri ehdotti kaffittelua viikolla ja sekin olisi kiva sopia… Niin, ne eläkeläisten kiireet. Minä niin ymmärrän, mitä sillä tarkoitetaan.

Eli jokin järjestys tähän päivään on ensin saatava. Vedän kohta jotain riepua niskaan ja lähden tuulettamaan aivoja. Se on helppoa, tuulitunneli korvasta korvaan. No panic! Ihan rauhallisesti ja järjestyksessä vaan. :cool:

POLKA – EI SOVI HÄTÄILLÄ!

2 vastausta artikkeliin ”Kiirusta riittäisi!

    • No kiitosta vaan! ;) Joskus tulee mieleen jotakin outoa, mutta myös kummallista – sitähän se on koko elämä. :D Kiitokset siis vakilukijalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *