Jännäomenoiden paluu!

Hah, eilisestä tulikin yllättäen vähän touhuisampi päivä! Luulin, että on tavisperstai – tai ei ehkä ihan tavis… Yllärinä tulikin sitten kaverin soitto, että tarjolla olisi vielä lisää omppoja ja oikein herkkuja sellaisia. Kukapa niistä kieltäytymään, joten kaveri ilmestyi kohta ovelle rinkka täynnä ja pari kassia käsissään. Jep, loistokkaan herkkuja omenoita olivatten. Minä siitä sitten taas pilppomaan ja keittelemään sosetta ja tuoremehua. Ilmaiselle ruualle emme sano ei, mukana vielä vitamiinit ja kotimainen omena nyt on herkkua muutenkin. Pakkanen alkaa olla täynnä! :D Vielä tuolla työtasolla on syöntiomenoita sekä jömma krumpelia varten. :)

Belga on tulossa lounaalle ja tarjolle tuodaan seljankaa, karjalan piirakoita jollain hömelöllä päällysteellä sekä jälkkäriksi krumpelia, kaffetta ja omenapiirakkaa. Kyllä pitäisi imurin tuon edestä jo hiukan liikkua! *ei ole ilmaisia lounaita* Ei vaiskaan! Tehän tiedätte, että minusta on vaan kiva ruokkia ihmisiä ja väsätä kaikenlaista syötävää.

Kiitokset ystäville, tovereille ja kavereille, jotka eilen soittelivat ja korttejakin tuli. Oli niin mukava, että muistitte. :cool: Virtuaalisesti jokaiselle pieni omppuherkkupakkaus täältä.

Njääh, en jaksa kommentoida edes uutisia! Kaikki kauhistelu mm. vanhustenhoidosta ja muista klikkiotsikoista on nähty ja tuttua – en vaan tajua, miten asia nyt nousee esille. Kun kaikki on todellakin ollut tiedossa viimeiset kymmenen vuotta *ainakin* ja tilanne pahenee vuosi vuodelta! Ai niin, tätä eivät tietenkään ole ”aktiivisesti tiedostaneet” kuin ne, joita asia koskee eli työntekijät ja asiakkaat. Ois kirveelle töitä! Muistakaa äänestää seuraavissa vaaleissa, koska siitähän nytkin on perimmiltään kysymys…

Minä tästä pilppomaan kohta lounastarpeita.  Aamuinen haukkojen ulkoilutus taitaa jäädä nyt välistä eli siirtyy ehkä iltapäivälle tai huomisaamulle. Näkkyypähän! :cool:

POLKA – OMPPUHIRVILÖ!

5 vastausta artikkeliin ”Jännäomenoiden paluu!

  1. Kiva, että olet saanut omppoja. Niistä voi tosiaankin säilöä ja tehdä muutenkin kaikenlaista hyvää. Omenoita on tänä kesänä kuivuudesta huolimatta tullut ihan valtavasti tuolla minunkin puutarhassani. Miniän isä on vienyt jo kaksi kertaa melkoisen määrän metsään hirvien, peurojen ja muidenkin eläimien syötäväksi ja silti niitä on vielä tuolla sekä puissa että maassa.

    • Kotomaiset ompot on kyllä niiiiiiiiiiiin hyvejä! :) Ei vielä kyllästytä. Ja kaveri uhkaili myös, että niitä saattaa vielä tulla lisää – hyvin on täälläkin näköjään niitä tarjolla. Kiva saada jotain pakkaseenkin tylsän talven varalle! :D

  2. Hups!! Munhan piti myös onnitella sinua. Olipa kysymys nyt siis ihan mistä tahansa. Siis Paljon onnea!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *