Ja sitten liikkuu…

Se on lähdettävä tästä kylille. On asiaa sinne postiin ja ainakin ruokakaupoille. Lisäksi pitää muistaa – pimeys nääs yllätti – hakea varalamppuja, useampia. Meillä ainakin käy niin, että kun yksi lamppu brakaa, kohta menee useampi. Pitää siinäkin olla jömma. Kaikkea pitää olla jömma! :D

Hah, eilen olinkin täystyöllistetty. En tiedä, miten siinäkin onnistuin. Ehkä tottelin sisäistä ja erästä toista ääntä, jotka keljuilivat hienoisesti hingustani. Siitä, että teki kovasti mieli kaalikääryleitä. ;) Minähän sitten tekemään ja tehän tiedätte sen vievän aikaa. Keittelin ison kaalin, jäähdyttelin, keittelin sotkuhässäkkää täytteeksi ja lopulta kiedoin parikymmentä nättiä kääristä uunipannulle. Lopusta silpusta tein ison kaalisopan, eihän täällä mitään roskiin laiteta. Nyt on muonaa. Useammalle ja jaettavaksi asti. Tuolla eläisi ainakin viikon, mutta voisi alkaa kyllästyttää. Olipahan ainakin hyödyllistä tekemistä.

Uutisia en kommenteeraa. Kiinnostaa kyllä tuo naapurimaan vaalitulos. Ihan vähän, tietyssä mielessä. ;) Mutta minä täällä kotomaassa vedän kohta puhtaan Lainapeitteen niskaan ja menen odottamaan taksoa. Takso, koska en pysty kantamaan vieläkään useampaa kassia muutoin. Minä siis menen ja kohta minä taas tulen. Toivottavasti ilman mitään häverikkiä ja häslinkiä! :cool:

POLKA – MALMIN CROSS WALKER -OLETETTU!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *