Itsesensuuri kunniaan!

Pitänee alkaa harrastaa kolminkertaista sensuuria tämän blögin(kin) osalta, etten nyt vaan kirjoittaisi mitään loukkaavaa! Jännä juttu, miten jotkut ja joitakin saavat puhua ja joitakin saa loukata, toisia sitten taas ei. Missä kulkee se raja milloinkin? Aina ei jaksa ymmärtää ihan kaikkea. Enkä muuten nyt tarkoita sitä erään rehtorin tapausta. En todellakaan. ;) Näköjään vanhoja kurppia saa arvostella suureen ääneen ihan miten tahansa, mutta nuorempia ei. Aivan, tämä on perskohtainen ongelma. Niin jännää tämä…

Kai se on myös uskottava, että jotakuta häiritsee se, että ihmisasunnossani (?) majailee myös paras ystäväni – Lady Minnie The Cat! Ja naapurissa doggo, jonka nimeä en nyt paljasta. Se, että ihmisillä on eläinystäviä, aiheuttaa suurta ahdistusta joissakin. Eikä kyse ole allergiasta, jollei nyt sitten aivoja kutita! Ärh, ärsyynnyn.

Parasta lähteä viemään vaikka lehtiä roskikseen, ulkoilemaan nääs. Sitten kepittelemään menemään. Muori ilman hiihtimiä… tsihih. :cool:

POLKA – SUOJELEN ELÄIMIÄ KOTONANI!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *