Arvasinhan minä sen…

Ei kyliltä pääse kotoon ilman ostoksia. ;) Aina käy niin… Eilen olin muka vain viemässä postia lootaan ja hakemassa muistitikkua. Mutta kun. Erehdyin poikain vihannesalepusseihin – kaksi jättisäkillistä tavaraa 3 eurolla. Eihän sitä voinut olla raahaamatta niitä, lisäksi pari halpisjuustoa Liiteristä ja tikun lisäksi vähän muutakin päiväysvanhaa Saiturista. Njäh! Siinähän sitten kävelin kotoon pussit kädessä *tsihih*, kepit toisessa. Ihan omin jaloin tallustin. Olipa muuten rankka reissu! Naurakaa vaan – en ole kävellyt ns. omin jaloin kuin kotona. Äkkiseltään veti kyllä melko väsyksi, illallakin tipahdin uneen. :) Ei paha siis, kai…

Tänään taitaa joku tulla päiväkaffelle! :D Minä taidan sitä ennen tehdä ämpärillisen kasvispiffejä ja jotakin muutakin. Kaikki vaatii toimenpiteitä. Myös muut asiat. Onneksi on tekemistä! Oikeasti siis.

Mutta ensin on kai sukellettava tuonne myrskyyn ja edelleen kepit mukaan. Roskatkin kaipaavat ulkoilua. :cool:

POLKA – MELKEIN KUIN ILMAN!

4 vastausta artikkeliin ”Arvasinhan minä sen…

  1. Kun on tarpeeksi suuri ”porkkana”, sitä kävelee vaikka ilman keppejä.
    Kohta sut passitetaan työkokeiluun. Varo vaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *