Vielä hetken…

…on viileää – ja oli niiiiiiiiiiiiiin mukava yö goisia. Kävin taas avaamassa kaikki räppänät ja partsin oven puoliltaöin. Pahus, lupaavat taas sitä hellettä lisää. Nyt riittäisi kyllä jo, ei enää jaksaisi. Kai ne pari-kolme päivää pitää taas kärvistellä. :( Muutenkin moni juttu on jäänyt tekemättä ja jömmattu odottamaan mukavampaa keliä.

Ei eilinenkään kauhean kiireinen päivä ollut. ;) Tekelehdin taas kaikenlaista pientä ja merkityksetöntä. Tänään edessä samoja pikkujuttuja ja pyykätäkin pitäisi. Normihommia siis. Äh, joku saisi vaihteeksi potkia vähän persuksille!

Nyt jotain riepua niskaan ja viemään kissanhiekat ulkoilemaan. Aamu on ainakin siedettävä, jopa oikeinkin mukava. :cool:

POLKA – KYLLÄSTYNYT HIKIKELEIHIN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *