Perstain perinteiset!

Normeilla mennään, oli helle tahi ei. ;) Kaveri on tulossa lounaalle, kun pitäisi vähän sovitella kaikenlaisia juttuja. Hih, jääkkärissä on muhimassa sämpylätaikina upouudella reseptillä. Saas nähdä, mitä ihmettä siitäkin tulee. Kas kun meikäläinen noudattaa orjallisesti reseptiä, mikään ei ikinä onnistu! :o On muuten outoa.

Kävin partsilla ja ulkona tuoksuu sade! :D Meillä   e i   siis todellakaan ole satanut, mutta minä haistan sen. Jossakin. Jossakin nautitaan ja luonto kiittää. Toivoisi kyllä jo kovasti, että ilma friskaantuisi. Eilinen oli yksi pahimpia päiviä. Torpassa oli sisällä rutosti asteita, onneksi ei ole lämpömittareita. Olisi voinut valittaa kunnolla. ;) Kyllä siinä meni pakkomakoiluksi, kun hikeä tuli kuni kraanasta, jäiks.

Lounaalla tarjolle isketään kesäkurmitsakeittoa tomangipohjalla, sellaista suht kevyttä ja raikasta kera niiden sämpylöiden. Kai siitä syötävää tulee. Mutta ensin meikä häipyy viemään roskat ulkoilemaan, edes ne saavat raittiimpaa ilmaa! :cool:

POLKA – AINA MUONA MIELESSÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *