Olipa raikas yö!

Mahtavaa, hetken jopa hamusin peittoa päälleni. :D Niin mukavaa, kun pystyi yöllä hetken nukkumaan eikä hiki valunut lammikoiksi. Ikävä kyllä, ei taida olla samaa tulossa hetkeen uusiksi.

Kylä oli eilenkin paikallansa, hörhöt liikkeellä ja kaupat täynnä vihanneksoja sekä hetelmiä. Njäh, hinnat eivät ilahduta. Kuivuuden takia nyhdetään joistakin melkomoisia hintoja. Mutta eihän ole pakko ostaa, jos ei halua! Just… No, semivege hamsteroi kesäkurmitsaa taas lisää. Sitä syödään nyt useammalla eri tavalla laitettuna monta kertaa viikossa. :) Ja kyllä sitä löytyi halvennusalennuksia muitakin eli kyllä taas viikko on pärjättävä hyvinkin. Hah, molemmat vihanneslaatikot ovat kyllä pullollaan.

Kaveri kävi eilen kaffella, käläteltiin ja pidettiin kivaa! On se hyvä, kun saa seuraa *ja jopa apuja* kauppareissulle, avitetaan kassien kanssa jne. Nice! Josta kiitokseksi kaffetta, tuoretta leipää ja juustoa sekä muutakin pupellettavaa. Loppuilta kuluikin Huutis-ilmojen parissa ja kuunnellen alakerran huonekalujen kokoamista *tsihih*. Ilmoilla oli työnjohtoa, tekijöitä ja jossain myös kokoamisohjeet. Aika monta tuntia siellä koottiin, kuluttaen juomaa sekä hermoja *omiaan*. Hiukan naureskelin. ;) Ilmeisesti valmista tuli, koska klo 3 ei enää kukaan kaivannut kuusiokoloavainta!

Mutta nyt viemään roskia ulkoilemaan! Jotain on tehtävä, että tässä pirkistyisi päivän puuhasteluihin. :cool:

POLKA – JOHTAA VAIN OMAA TYÖTÄÄN!

3 vastausta artikkeliin ”Olipa raikas yö!

  1. Ollaan tämä viikko kaupungissa, aivan hemmetin tukalaa on ollut, mutta viime yönnä meitäkin hellittiin, jopa aamu-yöstä kiskaisin peitonkulman alaselän peitteeksi!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *