Normitellaan vaan!

Koska helle ei suostu poistumaan tältä mikroilmastoalueelta, jatkamme normien mukaisesti. ;) On muuten kuuma, vaihteeksi. Eikä vieläkään sadetta ole osunut juuri tänne. Hiukka risoo, mutta sillä mennään tänäänkin.

Kaveri kävi eilen lounaalla, meillä oli oikein viihdykästä. Uusi sämpyläresepti toimi muuten, mutta taikina oli täsmälleen ohjeen mukaan tehtynä liian jämäkkää. Tod.näk. kyse on siitä, että ohjeen laatija on käyttänyt jotain pikahiutaleita *täällä aina perinteinen malli* ja jo se vaikuttaa. Maku oli tosi hyvä, mutta muuten hiukan on parannettavaa l. seuraavaksi lisää nestettä. Vaivaton resepti: ainekset sekaisin ja jääkkäriin yli yön -> lämpimiä sämpylöitä aamupöytään.

Tänään tulee sitten Belga lounaalle. Hänelle tarjotaan wokkia ja kesäkääryleitä, ehkä hiukka graavilohtakin. Jälkkäriksi kohuked ja kaffen kanssa jätskiä *jos hän muistaa sitä tuoda*. Ei paha, itsellä alkaa olla jo nälkä. Yöllä ei pahemmin nukuttanut ja pyöriminen petissä on selkeästi liikuntaa. :P

Minäpä lähden tästä kohta pilppomaan kilosotalla vihanneksoja. Niitä onneksi riittää, samoin hetelmiä eli herkukasta syötävää on tarjolla. Kyllä tämä tästä! :cool:

POLKA – SADETTA ODOTELLESSA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *