Normiperstai?

Juu, sillä kai sitä taas mennään! ;) Lounasta kaverille eli kesäkurmitsaa kera kesäkurmitsan. Sen verran halpaa muonaa tuo on nyt, että olen itse syönyt sitä jo pari viikkoa. Ei ole vielä kyllästyttänyt. Tänään framille tungetaan kesäkurmitsapiffejä sekä kurmitsalantteja kera satunnaisten lisukkeiden. Kelpaa. Tai sitten ei. ;) Jälkkäriksi tietty kaffetta ja jätskiä *tai pullaa, tsih*. Siinähän sitä aamuksi  taas puuhaa.

Myös Valentiinolle lähtee materiaalia ja pieniä kotihommiakin olisi lueteltavaksi asti. Älkää peljätkö – en luettele! :D Ei ole ongelmia saada päivänsä kulutettua.

Ensi viikollekin alkaa olla jo jotakin ohjelmaa tiedossa. Ei tylsää hetkeä, luulisin. Ai niin, se pääasia: on kuumaa, ulkona ja eilen tuulikin oli kuumaa. Ei täällä ole  toisaalta näkynyt eikä kuulunut sadetta eikä ukkosta. Luonnolle olisi vesi tarpeen; nurtsi ja kaikki pensaat alkavat olla ihan ruippanoita. Ei hyvä, ei mukava! Sienistä en edes uskalla puhua. Olisi se itsellekin kiva, että tulisi taas muutama viileämpi yö…

Mutta nyt viemään roskat ja hiekkissattumat ulkoilemaan! :cool:

POLKA – KEHITTELEE TAAS JOTAKIN OMIAAN…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *