Jännätäänkö?

Vai lyödäänkö vetoa, miten hellettä tänään tarjotaan? Kävin partsilla herätessä, tuossa ennen klo 5 ja oli oikein mukava keli. Äsken alkoi jo haista helteelle. :( Nyt pitäisi taas valmistautua kärvistelemään muutama päivä, kai ja ehkä… Olen aika kyllästynyt hikoamaan ja siihen, ettei jaksapystykykenemään yhtään mitään! Näiden jokusen vilpoisamman päivän aikana olen saanut aikaiseksi enemmän kuin pitkään aikaan. ;)

Juu-juu, ihmiset ovat erilaisia. Niin kovin erilaisia, että joskus menee pinna – tai kaffet väärään kurkkuun. Eilen roilailin netissä lukemassa kaikenlaisia palstoja. Enkä jaksanut ymmärtää! Siksipä en kommaakaan se enempää. On meitä niin moneen junaan! *poistuu takavasemmalle varovasti hiipien* Eli parempi olla reagoimatta lainkaan tai alkaa tapahtua jotakin enemmän epämiellyttävää. Tekisi niin mieli sanoa taas muutamastakin asiasta,  mutta se nyt vaan on itsensä kiduttamista! :(

Jahas, se on loimea niskaan ja viemään roskia ulkoilemaan. Pakko päästä ulos ennen auringon pahimpia iskuja! :cool:

POLKA – SÄÄ, TUO TURVALLINEN TEEMA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *