Feikki!

Muka helpotusta helteeseen! :o No eipä kyllä. Hiukan oli elisaamuna vilpoisampi, samoin viime yönä. Siis ulkona eli perskohtaisesti partsilla. Ei sisällä edelleenkään, koska  tämä kivikasa hohkaa kuumuutta sisätiloihin parhaansa mukaan. Eilispäivä oli yhtä helteinen kuin koko  viikolla. :( Ei naurata vieläkään. Meitä on huijittu, feikkiä koko sään muuttuminen!

Pitää kylille tästä, postiin ja ruokakaupoille. Jotakin olen taas vailla, joten pakkohan se on lähteä liikenteeseen. Eilinen meni hoidellessa pikkuhommia pois kuleksimasta sekä tunkemalla Huutikseen kaikenlaista ylimääräistä myytävää. ;) Sekin olisi ihan kivaa, jos osaisi ottaa kunnon kuvia. Olen siinä aivan luokattoman kehno *lue -> en osaa käyttää kunnolla omaa kameraani*. Miten noloa… Mutta sieltäkin silloin tällöin pari euroa tipahtaa ja sillekin on aina käyttöä, toki. Pääasiahan on yrittää päästä eroon tarpeettomasta! :)

Tapaan kylillä myös kaverin, joka tullee päiväkaffelle, tsihih. :D Juuei, ei sellaisille ”päiväkahveille”. Muutenkin tälle päivälle on taas kasattu pari muutakin juttua. Hmph. Parempi tietty, että on jotakin. Toisaalta, pitäisi ehkä saada jotain järjestystä omiin hommiinkin. Pitäisiköhän tehdä työlistaa? No, minäpä tästä vetämään jonkin paidan päälleni ja sitten odottamaan taksoa. Minä menen ja toivottavasti taas olen kohta takaisin ilman mitään häverikkejä! :cool:

POLKA – HIKINEN EDELLEEN!

Yksi vastaus artikkeliin ”Feikki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *