Edelleen kiusataan!

Helteellä, tietysti! Onneksi eilen olin fiksumpi kuin tavallisesti *nostaa ylpeänä nokkaansa*. Onnistuin tunkemaan kitusiini sillivoileivän ja tomaattimehua. Oli muuten hyvää ja toimikin jopa. Parempi olo eikä päänsärkyä. Sain tehtyä kaikenlaista pientä. Ilmeisesti kunnon syöminen on vaan jäänyt väliin toisinaan, kun ei maistu eikä tee mieli ns. kunnon ruokaa. Jäähdytettyjä hetelmiä olen toki vedellyt, mutta ilmeisesti suoloja ei ole ollut tarpeeksi missään. Taidan tehdä saman tänäänkin, jospa se auttaisi pahimman yli taas.

Huokaus, yö oli yhtä kuuma kuin edellinenkin. Kun ei läpivetoa saa eikä muukaan virittely toimi, ovat vain räppänät auki. Ei se enää mitään auta, kun tämä kivikasa alkaa luovuttaa lämpöä ulkolämpötilan hieman viilennyttyä. Inha kierre siis. Voi kun tuonkin lämmön olisi saanut talteen kylmää talvea varten! ;)

Puuhaa olisi tällekin päivälle. Ensin ehkä vien lehdet kierrätykseen, koska ulkoilmaan nekin tahtovat. :cool:

POLKA – HELLE JÄRSII HERMOJA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *