Väsy, nukahdan just kohta!

Ärh! Tuli huolellisesti valvottua viime yönä – ilman mitään syytä. Tietysti voin selittää itselleni, että ei ole kovin hyvä idea kitata mukeittain kaffetta päivän aikana. Nykyään olen kaffitellut vain 1 – 2 kertaa päivässä. Eilen meni hiukan enemmän. Ja sen huomaa. Pilkin jo uutisia lukiessa…. lisäksi olin hereillä vielä 1.30 ja kävin ulkona jo taas 4.00 tienoolla. :( No, mitäpä tuosta! Kunpa vaan jaksaisi laittaa muonat valmiiksi asti ja tehdä ne pakolliset kotihommat. Ehkä jossain vaiheessa iltapäivää olisi pakko saada päikkärit!

Oli oikein viihdykästä eilen. ;) Toveri kävi lounastamassa, kaffilla ja muuten vain kälättelemässä. Lisäksi leikittiin netissä ja katseltiin kaikenlaista roilausta. Ei paha päivä lain. Sain vielä ison pussukan tuoreita kirsikoita. :D Meikäläisen lempiheekkua. Josta pääsee mukavasti päivän muonaan; wokkia vaihteksi, paljon kaikkea vihannesta ja vähän kookosmaitoa sekä paljon chiliä. Jälkkäriksi kirsikoita, mustikoita sekä kaffetta & känttyä. Riittäisiköhän tuo….

Enkä tänäänkään aio enkä jaksa kommenteerata yhtään mitään. Tätä kirjoittaessa ehdin mikrounettaa jo ainakin kolme kertaa. :cool:

POLKA – TIRSAT OLISIVAT KIVA YLLÄTYS!?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *