Taksi on hidas!

Eheheh, tein eilen jotakin, mitä en ole vielä tehnyt ikinä! Minulta meni invatakson perumisneitsyys tarpeettomuuden takia. Eikö vaan olekin oudosti sanottu?! Avaudutaan nyt sitten koko jutusta: olin odottelemassa jo taksoa kotoon, mutta aikaa oli rutosti. Siinä sitten jutustelin kaverin kanssa ja äkkiä totesin, että on liian kylmä istua persiillänsä ja odottaa. Kävellen olisi jo perillä! ;) Ja kaveri komppasi. Joten ei kun nassu tuulta vasten ja rollerin kahvoihin kiinni. Vasten viimaa ja vihmaa kävelimme kotoon asti – ja siinä välissä peruin puhelimitse takson. En sentään sanonut, että olen nopeampi kävelemään. :D Tilanne oli vain tavallista parempi, ehkä vähemmän raijjattavaakin eikä mitään paikkaa järjettömästi kolottanut. Joten aivan hyvinhän silloin voi tallustellakin eteenpäin. Ruksia seinään! Toivottavasti tämä oli lukijoidenkin mielestä lievästi hassu juttu? ;)

Tässä kesän aikana olisi tarkoitus myös käväistä uudelleen Tallinnassa, kunhan sopivan edukas ja pidempi reissu löytyy. Juu, ei se vanha kipinä mihinkään ole kadonnut. Pidän edelleen kaupungista ja kaikesta siitä, mitä aina yllättäen on tullut sieltäkin löydettyä. Tarkoitus olisi siis viipyä pari päivää ja kuljeskella katsomatta jatkuvasti paluuaikaa. Ei paha siis, mutta täytyy vielä odotella pari viikkoa. :)

Ja sitten hommiin! Pitää pakata Huutis-taravaa. Aina jotakin menee kaupaksikin, vaikka vaan pientäkin. Parempi sekin kuin heittää roskikseen käyttökelpoista ja uutta(kin). Toivottavasti kukaan ei luule, että tällä jotakin oikeasti tienaa. :D Jos omalle työlle laskisi edes jotakin, ei voittoa tulisi lainkaan. Pakkaamiset, oikeiden pakkaustarvikkeiden hankinta, homman hoitaminen tarpeeksi huolellisesti *esim. särkyvät esineet* sekä vieminen postiin ja sitä edeltävät selvittelyt vievät aikaa melkoisesti. Selitän tässä vaan, koska tuossakin on pari juttua, joiden hinta oli yhteensä n. 5 egeä. ;) Mutta jollekin jotain kivaa ja erilaista samalla kun minä saan vähän tyhjennettyä huushollia. Minusta win-win -tilanne…

Ensin kuitenkin lähtevät roskis ja lehdet ulkokeikalle. Ihan sama, sataako vaiko eikö. Roskatkaan eivät kavahda kesäsadetta. Sehän kasvattaa! :cool:

POLKA – KÄLMI TAKSOKÄYTTÄJÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *